Intensywny, naturalny, bardzo aromatyczny zapach róży zamknięty w słoiku. Konfitura powstaje ze świeżo, ręcznie zebranych płatków dzikiej róży rosy rugossy pochodzących z własnej plantacji położonej w otulinie Kazimierskiego Parku Krajobrazowego.
Połączenie pigwowca i imbiru tworzy świetną mieszankę zdrowotną. Wszystkie witaminy i minerały zawarte w pigwowcu dodatkowo wzmocnione przez rozgrzewający imbir.
Mus z owoców dzikiej róży z dodatkiem pigwowca - powstaje ze świeżo zebranych, pochodzących z własnej plantacji owoców dzikiej róży i pigwowca.
Duża zawartość olejków eterycznych. Uważany za frykas kulinarny, zawiera niepowtarzalny aromat, słodki smak. Syrop wytwarzany z ogromnej, świeżej ilości płatków, zbieranych ręcznie z własnej plantacji leżącej w otulinie Kazimierskiego Parku Krajobrazowego.
Powstaje ze świeżych owoców dzikiej róży w wyniku ręcznego przecierania owoców na sitach, aby wydobyć z nich jak najwięcej miąższu który zawiera dużo składników zdrowotnych.